Andijvie met gebakken Tempeh en sojasaus

yw33v1WNDTfxrDBp02aOag7wSrpoAJPpqNh_24J9SIAEen lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke lunch of avondmaaltje in een handomdraai. Wok of stoom een flinke hand andijvie (niet te lang want dan is ie slap) een paar minuten, eventueel met een sjalotje. Schep in een diep bord en doe er wat zout en peper bij. Bak ondertussen drie à vier plakken tempeh een paar minuten op elke kant in een koekenpan en schenk er wat zoute sojasaus overheen, zodat het een beetje gaat karameliseren. Leg ze op de andijvie. Doe er nog wat stukjes tomaat bij en klaar.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s